Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu Home Landscapes

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

1.Informacje ogólne:

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług zakupów poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

Home Landscapes – Damian Oracz z siedzibą w Konarach 32-031, ul. Św. Floriana 19 NIP6462339115 REGON369621012

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.)

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

a)    poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

b)    poprzez gromadzenie plików “cookies”. Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych, za wyjątkiem podmiotów współpracujących w celu reazliacji zamówienia w tym: firmie kurierskiej, operatorowi płatności elektronicznych, organizatorowi programu "Zaufane Opinie".

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.homelandscapes.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

6. Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

 

Pozostałe informacje można znaleźć w Regulaminie Sklepu.

Strona główna

Promocje
Lampion wiklinowy biały duży CASA 20x32cm
Lampion wiklinowy biały duży CASA 20x32cm
72,00 zł 58,00 zł
szt.
Lampa wisząca metalowa INDUSTRIAL BALL
Lampa wisząca metalowa INDUSTRIAL BALL
769,00 zł 699,00 zł
szt.
Lampion wiklinowy duży naturalny CASA 20x32cm
Lampion wiklinowy duży naturalny CASA 20x32cm
72,00 zł 58,00 zł
szt.
Zegar ścienny ROMA brązowy
Zegar ścienny ROMA brązowy
99,00 zł 75,00 zł
szt.
Lustro okrągłe drewniane w kolorze jasnym szarym
Lustro okrągłe drewniane w kolorze jasnym szarym
179,00 zł 159,00 zł
szt.
Lampion wiklinowy biały TERAZZA 28 cm
Lampion wiklinowy biały TERAZZA 28 cm
67,00 zł 52,00 zł
szt.
Lampion wiklinowy mały naturalny 18 cm
Lampion wiklinowy mały naturalny 18 cm
44,00 zł 34,00 zł
szt.
Ramka na zdjęcia złota 10x15cm
Ramka na zdjęcia złota 10x15cm
26,00 zł 18,00 zł
szt.
Dywan bawełniany MARAKESH granatowy 125x200cm
Dywan bawełniany MARAKESH granatowy 125x200cm
539,00 zł 489,00 zł
szt.
Nowości
Filiżanka ze spodkiem do kawy BOHO
Filiżanka ze spodkiem do kawy BOHO
64,00 zł
szt.
Dekoracja świąteczna POROŻE 2
Dekoracja świąteczna POROŻE 2
19,00 zł
szt.
Dekoracja świąteczna POROŻE 1
Dekoracja świąteczna POROŻE 1
19,00 zł
szt.
Lampion ANTIQUE
Lampion ANTIQUE
19,00 zł
szt.
Lampion RHOMBUS
Lampion RHOMBUS
20,00 zł
szt.
Doniczka ceramiczna MOSAIC
Doniczka ceramiczna MOSAIC
34,00 zł
szt.
Lampion GLITTER metalowy biały
Lampion GLITTER metalowy biały
77,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklepy internetowe AZ.pl